Gyémánt lyukfűrész fi65 M14 RAPID M22776

17 000.- Ft

(Nettó: 13 386.- Ft + 3 614.- Ft ÁFA)

Választott szín:

db

Raktáron:
Termékkód: M22776
Kategória: Tartozékok
Szállítási idő: 1-3 munkanap
Szállítási díj: 1 900.- Ft + 500.- Ft utánvét

A keményfém fúrók olyanoka leggazdaságosabb és legegyszerűbb megoldás egyszerű lyukak fúrására olyan anyagokban, mint a kőedény, kerámia csempék, klinker, máz és természetes kő.

65 mm átmérőjű fúrófej

M14 -es rögzítőmenettel szerelvesarokcsiszolókra szereléshez .

Emlékeznünk kell arra, hogy alacsonyabb fordulatszámon történő munkavégzés nem vezet a korona intenzív felmelegedéséhez. A felhasználók azonban megerősítik, hogy a lyukfűrész élettartama megnő - lassan siessen

A fúrószárak élettartamának meghosszabbítása érdekében fontos a megfelelő fordulatszám betartása és a megfelelő nyomás kifejtése a fúrás és hűtés során.

A fűzők kiválóan alkalmasak kiegészítők és díszítőelemek rögzítésére, lehetővé teszik a lyukak professzionális előkészítését vízszereléshez, lefolyókhoz, elektromos dobozokhoz stb.

RAPID lyukfűrész száraz fúráshoz. Nagy előnyük, hogy minden lyukfűrész minden M14-es menettel rendelkező köszörűhöz illeszkedik.

A RAPID volfrám lyukfűrészeknél a gyémánt felhordása vákuumos felületkezeléssel történik. Ez egy olyan módszer, amely biztosítja a gyémántpor nagyobb szilárdságát a biten.

A fúrás RAPID volfrámfúró esetén szárazon történik, a hűtést pedig orbitális mozgások biztosítják, azaz a lyukfűrészt ráhelyezzük az anyagra és enyhén ferdén vagy a vezetővel szemben elkezdjük a fúrást.

Súly 340 g
Gyártó MAR-POL

Írj, vagy hívd ügyfélszolgálatunkat, ha elakadtál!
info@alphaszerszam.hu // +36 (30) 360 6195

Hívás

Iratkozz fel hírlevelünkre!

* A feliratkozással elfogadja az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.